2011-01-13 11:59:53• hírek • Szatmár.ro

Új plébániai weboldalak

Csütörtöktől működik a batizi egyházközség weboldala, és nemrég a szatmárnémeti Szentlélek plébániának is új honlapja lett.

A Szatmári Római Katolikus Egyházmegye plébániai honlapjainak gyűjteménye új weboldallal gazdagodott, elkészült ugyanis a batizi plébánia honlapja. Az oldal sok fontos információt nyújt látogatóinak a plébánia és a templom történetéről, a lelkiségi közösségeiről, olvasható a miserend, a plébánia hírei, megtekinthető a helyi programok listája és a hittan órák rendje is.

Külön részt kapott az ifjúság, a készítők pedig odafigyeltek arra, hogy gazdag képgalériával és videótárral adjanak képet a batizi plébánia fiataljainak életéről, a közös tevékenységekről. A kellemes megjelenésű, jól felépített honlap a www.batiziplebania.site90.com címen érhető el.

Még a tavalyi év novemberében, a templom búcsújára megújult a szatmárnémeti Szentlélek plébánia honlapja. A régi weboldal sok évig adott pontos képet a plébánia közösségéről, idővel azonban megfogalmazódott egy új honlap elkészítésének igénye. A www.szentlelekszatmarnemeti.ro címen elérhető oldal az előző tapasztalataira épülve készült el, egy igényes, jól kiforrott koncepciót tükröz. Lényeges elemeiként emelhető ki a plébániai értesítő, a napi örömhír, a mindig aktuális miserend, de olvashatunk a lelkiségi közösségekről, és a képgaléria által betekinthetést kaphatunk a plébánia életének legfontosabb eseményeibe. További színfoltot jelentenek a személyes hangvételű írások, amelyek közvetlenné, meghitté tehetik az olvasás élményét.

A Szatmári Római Katolikus Egyházmegye további plébániai weboldalainak listáját és elérhetőségét megtalálják a  www.szatmariegyhazmegye.ro/url/Honlapok címen.


A Szentlélek plébánia honlapja
A Szentlélek plébánia honlapja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: